Beauty en Barbieren

Kapsalon Erna  in Zevenaar

 

Erna Bolder is als sinds jaar en dag een begrip in de kapperswereld. Al op zeer jonge leeftijd was ze bevlogen en inspireerde ze het kappersvak. Vanaf de beginjaren van haar carrière blonk ze uit als herenkapster. Dit bewees zich o.a. door de ettelijke prijzen die ze heeft gewonnen binnen dit specialisme op zowel regionaal, landelijk als ook Europees niveau. Daarbij mogen haar 3e plaats tijdens de Europese kampioenschappen heren in Wenen, haar nominatie voor de coiffure award en het feit dat ze al op 18-jarige leeftijd Nederlands kampioen werd niet onvermeld worden gelaten.  Dit presenteert haar passie voor het vak!

 

Passie voor het kappersvak

 

En na meer dan 36 jaar, groeit deze passie nog steeds door u als klant. Haar enorme vakkennis en ervaring werden zichtbaar in haar werk, zoals als de facetten op een diamant. Door de wil om op absoluut topniveau te presteren, werd haar al snel duidelijk dat ze alleen zelfstandig haar criteria voor vakwerk kon waarmaken. Al op 23-jarige leeftijd begon ze daarom haar eigen zaak. En daarmee werd ze al snel een ondernemer in de binnenstad van Arnhem waar men niet omheen kon. Kapsalon Erna’s Restyle was 27 jaar lang een vertrouwd adres voor de vele klanten die al sinds jaar en dag weten waar Erna voor staat.

 

Kapsalon in Zevenaar

 

Met haar wortels diep in Zevenaar, is ze inmiddels weer neergestreken op haar thuishonk. Vanuit de nieuwe salon Kapsalon Erna Beauty en barbieren heeft ze zichzelf de ruimte gecreëerd om weer die aandacht te besteden aan waar het uiteindelijk allemaal om draait…de klant!

 

Geeft graag kennis door

 

Door de jaren heen heeft Erna haar vakkennis altijd willen delen met iedereen die het vak een warm hart toedraagt. Vele leerlingen zijn door haar opgeleid binnen haar zaak, en meer dan 70% van haar medewerkers zijn inmiddels zelfstandig. Het geven van product- en vaktechnische trainingen voor een verscheidenheid aan merken, salons en firma’s, stelden haar in staat om midden in het vak te staan, tot op de dag van vandaag. Want het bijscholen op vaktechnisch gebied van ervaren kappers, en het begeleiden van leerling- kappers is als een kers op de taart.

 

 

 

Kapsalon Erna  |  Beauty en Barbieren    |   Schimmelpenninckstraat  48,   Zevenaar  |  telefoon 06 36228092