Beauty en Barbieren

Passie voor het kappersvak

 

Erna Bolder is sinds jaar en dag een begrip in de kapperswereld. Al op zeer jonge leeftijd was ze bevlogen van het kappersvak. Vanaf de beginjaren van haar carrière blonk ze uit als herenkapster. Hiermee heeft ze regionaal, landelijk en op Europees niveau verschillende prijzen gewonnen.

 

Altijd zelfstandig willen zijn

 

Door de wil om op topniveau te presteren en haar eigen kijk op het kappersvak startte Erna op 23-jarige leeftijd haar eigen zaak. Erna’s Restyle was 27 jaar lang een vertrouwd adres in het centrum van Arnhem.

 

De kapsalon in Zevenaar

 

Na meer dan 36 jaar is de passie voor het vak niet minder geworden. Wel verdween de gedrevenheid om de grote salon in Arnhem te blijven bestieren. In 2016 startte Erna daarom de kleinschalige salon aan huis.

 

Blijf elke dag  up-to-date

 

Door de jaren heen heeft Erna haar vakkennis altijd willen delen met iedereen die het vak een warm hart toedraagt. Vele leerlingen zijn door haar opgeleid en meer dan 70% van haar medewerkers zijn inmiddels zelfstandig. Het geven en ontvangen van product- en vaktechnische trainingen houden haar scherp en bijdetijd.

 

 

 

 

Kapsalon Erna  |  Beauty en Barbieren    |   Schimmelpenninckstraat  48,   Zevenaar  |  telefoon 06 36228092